Не съм вземала любовника на Лили Иванова - Личо Китариста. С

...
Не съм вземала любовника на Лили Иванова - Личо Китариста. С
Коментари Харесай

Взела ли е Кичка Бодурова любовник на Лили Иванова?

„ Не съм вземала любовника ” на Лили Иванова - Личо Китариста. С този човек, въобще не се познаваме и даже в никакъв случай не съм го виждала онлайн “, изрично съобщи Кичка Бодурова. Коментарът й бе във връзка разкрития, че Лили й била афектирана, задето Кичка откраднала една от огромните й любови! Личо. Двете звездни колежки във времето са забърквани нееднократно в разнообразни пререкания. За никого не е загадка, че в по-младите си години Лили претърпява плевел любовен разказ със Стоунса. В него се влюбва след развода си със брачен партньор, номер 3 - Янчо Таков.

На финала на връзката им обаче се разделят скандално, а през годините Личо си е разрешавал нееднократно да разяснява нападателно примата. Кичка, която означи 50 години на сцената, показа, че друга обич на най-голямата ни естрадна певица съхнел по нея. „ Вторият брачен партньор на Лили - Иван Пеев, доста ме харесваше, само че връзките ни постоянно са били единствено професионални. Там, където си изваждам хляба, не позволявам никакви персонални връзки. Още при започване на кариерата ми изпях неговата емблематична ария „ Големят час “, която пея и до момента. Работила съм с Пеев и като композитор и музикант. Имали сме турнета дружно в България и Германия. За пръв и финален път той влезе в зала 1 на НДК като мой посетител на последния ми концерт “, разкрива Бодурова.



Самата Лили Иванова нееднократно е споделяла, че Иван Пеев е „ най-голямата й обич “. Естрадната прима има три публични брака, както и още обществени връзки с известни музиканти. Но Лили в никакъв случай не е крила, че в сърцето й е съумял да се настани единствено Пеев, а всички останали мъже, появили се в живота й след него са били елементарни заместители.

Иван Пеев си отиде от този свят през 2018 година, а Лили Иванова разгласява тяхна обща фотография във Facebook профила си и написа „ Почивай в мир, Ванко! “. Техният брак е предшестван и ненапълно предизвикан от любовната история на Здравко Радоев и Лили. Пианистът и певицата се залюбват малко преди примата да срещне Иван Пеев, само че до момента в който е към момента омъжена за първия си брачен партньор - доктор Георги Павлов от Перник, за който твърди, че в никакъв случай не е обичала. По време на брака им обаче Иван Пеев гледа на примата с неуважение, като постоянно даже си разрешава да я унижава обществено.

След едно такова оскърбление по време на концерт Лили гони Иван от сцената. Следва бракоразвод, а по-късно композиторът се дами за извънредно известната по това време певица Светла Стоева. Въпреки всичко остава в другарски връзки с Лили до гибелта си, като последователно се трансформира в най-близкия човек в живота й.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР